Üdvözöljük a Kervill shopban!
A Műszaki ABC - KERVILL Shop, azzal a céllal jött létre, hogy a XVII. kerületben lefedje a még nyitott műszaki piaci rést és lehetőséget adjon különböző magyar cégek teljes választékának megismerésére. A termékek bemutatása és megismerése elsősorban az Interneten egy speciális webshopban lennének elérhetők, másrészt egy vásárló közeli családi hangulatú kisboltban lennének megtekinthetők és kipróbálhatók. Kiemelt termékköreink listáját a webshopban érhetik el.
Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Kiárusítás 2020.02.01.-től amíg a készlet tart, a következő teremékekre.
Az akciók nem vonhatók össze és visszavonásig vagy a készlet elejéig tart és a csomagküldési és szállítási díjat nem tartalmazza!
A termékek szállítási díját a rendelés visszaigazolás fogja tartalmazni, min. rendelési érték 10000 Ft.
Csak azokat a rendeléseket fogadjuk el és teljesítünk, amit visszaigazolunk, hogy ki tudjuk szolgálni! 
A honlapon a normál árak nem tartalmazzák a kedvezményt!...

Blog - legfrissebb blogbejegyzés
A Műszaki ABC, azzal a céllal jött létre, hogy kerületenként és megyénként lefedje a még nyitott műszaki piaci réseket és lehetőséget adjon különböző magyar cégek teljes választékának megismerésére. A termékek bemutatása és megismerése elsősorban az Interneten egy speciális webshopban lennének elérhetők, másrészt egy vásárló közeli családi hangulatú kisboltban lennének megtekinthetők és teljes mértékben kipróbálhatók. Kiemelt termékköreink az Otthoni Kis Audiók és kiegészitők, az Autófelszerelés...
 
Facebook
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!
Amennyiben szeretné velünk felvenni kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.