Üdvözöljük a Kervill shopban!
A Műszaki ABC - KERVILL Shop, azzal a céllal jött létre, hogy a XVII. kerületben lefedje a még nyitott műszaki piaci rést és lehetőséget adjon különböző magyar cégek teljes választékának megismerésére. A termékek bemutatása és megismerése elsősorban az Interneten egy speciális webshopban lennének elérhetők, másrészt egy vásárló közeli családi hangulatú kisboltban lennének megtekinthetők és kipróbálhatók. Kiemelt termékköreink listáját a webshopban érhetik el.
Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!


Minden kiegészitőt BOMBA áron -20% és -50% között kaphatja meg, ha ellátogat üzletünkbe 2018.06.30.-ig!

Ruterek, Nyomtatók és Autóhifik Kiárusitása -25% -os kedvezménnyel, amig a készlet tart az üzletben!

1 fizet 2 kap akció az autóillatositokból amig a készlet tart!

Kervill
...

Blog - legfrissebb blogbejegyzés
A Műszaki ABC, azzal a céllal jött létre, hogy kerületenként és megyénként lefedje a még nyitott műszaki piaci réseket és lehetőséget adjon különböző magyar cégek teljes választékának megismerésére. A termékek bemutatása és megismerése elsősorban az Interneten egy speciális webshopban lennének elérhetők, másrészt egy vásárló közeli családi hangulatú kisboltban lennének megtekinthetők és teljes mértékben kipróbálhatók. Kiemelt termékköreink az Otthoni Kis Audiók és kiegészitők, az Autófelszerelés...
 
Facebook
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!
Amennyiben szeretné velünk felvenni kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.